Cristina Mihaescu

Despre mine

Sunt Cristina Vasile si sunt consilier pentru dezvoltare personala autorizat si coach life. De cand fac acest lucru? As putea spune ca fac acest lucru de o viata, cu rezultate foarte bune! Cred ca cel mai bun lucru pe care il fac este acela de a descoperi resurse in ceilalti! Si cred ca impreuna putem lucra foarte bine la acest aspect!

Sunt Cristina Vasile

Misiunea asumata 

  • Imi asum indrumarea persoanelor consiliate pentru a invata sa devină independente, să conștientizeze că se pot ajuta singure și că îi pot impulsiona inclusiv pe cei din jurul lor sa devina independenti.
  • Imi asum ca impreuna cu persoanele consiliate sa descoperim resursele interioare pe care acestea le au, a faptului ca propriile calități, credințe, valorile și visele lor pot fi transformate în realitate. Pentru ca eu cred ca poti!

 

Cristina Vasile
consilier pentru dezvoltare personala

METODE SI TEHNICI

Folosesc metode si tehnici cu o eficienta dovedita stiintific, interactive si creative, printre care:

  • Activitate interactiva in grup
  •  Panorama intereselor  si competentelor mele
  • Talkshow
  • Gasirea unui consens
  • Inscenare teatrala
  • Dialoguri, inversare de roluri
  • Fantasie si relaxare
  • Jocuri comunicative
10 Ani
Experienta
Programari
Flexibile
Diplome
de specialitate
IUbirea de sine- By Cristina vasile

Este la indemana noastra sa facem lucrurile cu adevarat posibile.Conform celor mai noi studii, gandul poate fi transformat in realitate, cu conditia intelegerii adecvate a puterii de care dispunem. Felul de a fi, obiceiurile nocive, sentimentele toxice, toate acestea pot fi lasate in urma. Ne putem transforma propria identitate, de la celula nervoasa si pana la gene. 

Suntem creatorii propriului destin, ajutati de o forta universala pe care trebuie doar sa o descoperim.Astfel, cei care fac ca visurile noastre să devină realitate sunt oamenii de care ne înconjurăm şi care ne împărtăşesc viziunea, care şi-au propus scopuri similare, care ne susţin în cele mai simple moduri cu putinţă, care dau dovadă de simţ de răspundere şi sunt cu adevărat altruişti. (Dr.Joe Dispenza-“Distruge-ti obiceiurile nocive!”)

Context

Noile cercetari stiintifice arata ca niciun om nu e condamnat din punct de vedere genetic sa ramana acelasi, legat pe viata de un anumit mod de a fi. Impreuna putem identifica blocajele iminente care apar in decursul vietii si putem crea crea o noua realitate personala. 

 

Dezvoltare Personala
Preturi
100 Lei – Consiliere de grup pentru dezvoltare
150 Lei – Sedinta consiliere cuplu
150 Lei – Sedinta de parenting
150 Lei – Sedinta de consiliere individuala pentru dezvoltare
Testimoniale:
Dorin-Stanciu” O cunosc pe Cristina de o viață de om și pot spune că, atunci când vine vorba de confesiuni sau de discuții despre viață, prefer compania ei de departe în fața unor persoane cu „superspecializări” în CV.

Deși practic și predau psihologie de peste 20 de ani, încă sunt surprins de profunzimea analizei și insightului de care Cristina e capabilă în câteva cuvinte.

Cât este vorba de vocație în consiliere și optimizare personală, pot spune cu siguranță că Cristina o are din plin. Poate vine din structura ei empatică, poate din erudiția cultivată constant de-a lungul timpului, sau poate e curiozitatea ei de a ști despre orice, la asta nu am o explicație clară. Însă echilibrarea lor și livrarea cu tact într-o discuție este  ceva ce doar puțini reușesc să o facă natural, iar Cristina e unul dintre cei mai buni la asta.”

Dorin Stanciu, dr. psih., psih. clin. & psihoterap.

Silvia Udriste” Sedintele de consiliere m-au ajutat sa ma cunosc pe mine insami atunci cand credeam ca stiu totul despre mine. Partea cea mai importanta e ca am invatat sa imi acord mai multa atentie, sa imi descopar calitati pe care activitatea de zi cu zi aproape le omorase. Am invatat ca fericirea o creez eu pentru mine si am invatat sa ii ascult si sa ii inteleg pe ceilalti. Acest lucru aduce multumire si pace, zambet si fericire. Este un castig!”

Silvia Udriste

 

 

 

Dorin-Stanciu

” Am facut consiliere pentru dezvoltare intr-un moment in care nu stiam cu adevarat ce imi doresc. Oscilam sa aleg intre mai multe cai pe care as fi vrut sa merg. M-a ajutat foarte mult sa inteleg ce aptitudini am pentru a dezvolta o cariera si ceea ce ramane ca hobby. A fost un ajutor fantastic si recomand aceste sedinte!”

Cristina Constantinescu

Open chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Va putem ajuta cu ceva?