Cristina Mihaescu

Ascensiune si sustinere

ascensiune si sustinere

Dragii mei,

Sunt un om obisnuit caruia ii place tot ce tine de viata si tot ce e frumos. Imi place natura, imi plac oamenii si imi place sa ii ajut pe oameni. Imi plac in mod deosebit cartile pentru ca le consider o sursa inepuizabila de creatie, de informatie, de invatatura, de frumos. Le consider prieteni apropiati si cred ca fiecare carte este un univers la care poti sa ai acces atunci cand o patrunzi. Si acest lucru mi se pare un dar nemarginit, o reala “sursa” de fericire.

Imi plac calatoriile, marea, muntele, soarele si da, ploaia. Imi place ploaia pentru ca domoleste spiritele calauzindu-le catre introspectie…asa cred eu…si ne da uneori ragaz sa zabovim asupra propriei persoane.

Cred ca fiecare are dreptul la o continua dezvoltare, acces la numeroase lucruri pe care nu le invata in scoala sau acasa. Cred ca fiecare are dreptul la un timp pentru sufletul lui, un timp pe care sa si-l ofere pentru dezvoltare, pentru starea lui de bine, indiferent de pregatirea fiecaruia.

Cred ca fiecare poate sa adopte un mod de gandire sanatos, pozitiv care sa atraga la randul sau iubirea, abundenta, prosperitatea, implinirea, echilibrul si o continua dezvoltare…pentru ca nu ne-am nascut programati genetic sa ramanem persoana pe care am format-o doar pana la un anumit nivel.

Sunt Cristina Vasile si sunt consilier pentru dezvoltare personala- autorizat si coach- life. De cand fac acest lucru? As putea spune ca fac acest lucru de o viata, cu rezultate foarte bune! Cred ca cel mai bun lucru pe care il fac este acela de a descoperi resurse in ceilalti! Si cred ca impreuna putem lucra foarte bine la acest aspect!

In fiecare sedinta sau grup de dezvoltare personala, invatam sa descoperim impreuna lucruri noi care ne ajuta sa fim echilibrati si impliniti, noi fatete ale personalitatii noastre despre care nu constientizam inainte, invatam sa renuntam la “obiceiurile nocive” care ne tineau pe loc si mai ales invatam sa ne acordam credit noua insine. Impreuna putem depasi obstacolele vietii, putem deveni mai asertivi, mai empatici, mai umani.

Cu drag, Cristina Vasile

5 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Open chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Va putem ajuta cu ceva?